welkom
motivatie
Passie voor ruimte, ruimte voor passie.
In mijn tienerjaren wilde ik naar de sociale academie. Ik was toen al begaan met het levensproces van de mens. In overleg met mijn ouders heb ik voor een concretere studie gekozen. Na eerst de opleiding civiel ingenieur te hebben afgerond, ben ik verder gaan studeren in een meer creatievere studie; namelijk bouwkunde. Als architect maak ik gebouwen met specifieke ruimten welke direct invloed hebben op hoe men zich voelt en functioneert. Of het nu om een woning of een school of een sportgebouw gingen, in mijn ontwerpen staat de mens altijd centraal.
Ondanks dat gebouwen een ziel kunnen hebben, geeft het mij na 30 jaar onvoldoende motivatie.
Er zijn namelijk altijd meer belangen te dienen dan alleen het welzijn van de mens. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om mij verder te ontwikkelen en ben opnieuw gaan studeren.
Mijn passie uit mijn tienerjaren was er nog altijd. Het voelde als een beperking om alleen fysieke ruimte voor mensen te maken. Nu wil ik mensen helpen om in hun eigen belevingsruimte zich thuis te voelen. Dit heeft er toe geleid dat ik naast mijn werk ben gaan studeren in het coachen van kinderen en hun opvoeders.